Αναστασίου: "Ο Παναθηναϊκός στοχεύει πάντα ψηλά"

anastaberg
Μια ημέρα πριν από την "εμβόλιμη" αγωνιστική που φέρνει τον Παναθηναϊκό φιλοξενούμενο στην έδρα της Ξάνθης, ο ΓΙάννης Αναστασίου μίλησε γι' αυτό το παιχνίδι, αλλά και για τους στόχους της ομάδας και τις επικείμενες μεταγραφές.
Συγεκριμένα ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε:
Για το ματς με την Ξάνθη: "Εχει τρομερή βελτίωση σε σχέση με πέρσι. Με τον ερχομό του κυρίου Λουτσέσκου παίζουν πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο, είναι αρκετά δημιουργικοί, έχουν αρκετούς μεσοεπιθετικούς που δημιουργούν εύκολα το γκολ και πιστεύω ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι γιατί κι εμείς είμαστε ομάδα που της αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα κριθεί στη θέληση και στις ευκαιρίες. Εμείς δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά στόχος δεν είναι να έχεις πολλές φάσεις, αρκεί να τελειώνεις αυτές που «φτιάχνεις». Θα κοιτάξουμε να περιορίσουμε τις ευκαιρίες της Ξάνθης που έχει με Σολτάνι, Κλέιτον, Λουσέρο και Καπετάνο μπροστά μια τετράδα επικίνδυνη. Νομίζω όμως ότι τα κλειδιά είναι η θέληση και η αποτελεσματικότητα".
Για τον Πρωταθλητισμό: "Οταν παίζεις στον Παναθηναϊκό, ξέρεις πάντα ότι παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο. Γίνεται μια σωστή διαχείριση. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Όσο κερδίζεις, πάντα μεγαλώνουν οι απαιτήσεις. Εμείς γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας, γνωρίζουμε ότι προέχει το αμέσως επόμενο παιχνίδι και αυτός είναι ο άμεσος στόχος μας".
Για τη μεταγραφική περίοδο: "Πάντα υπάρχει πλάνο. Έχω ενημερώσει τη διοίκηση, έχω κάνει τις σχετικές εισηγήσεις και γίνονται οι ανάλογες προσπάθειες. Δεν θέλω να προσδιορίσω που θα κινηθούμε. Το σημαντικό είναι τα επόμενα δυο ματς μέχρι τη διακοπή, όλη μας η προσοχή είναι εκεί".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ