Ανακοίνωσε Αναστασιάδη ο ΠΑΟΚ

anastasiadis

Οι πληροφορίες που έλεγαν από το Σάββατο ότι ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Σαββίδη για τη θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ, επιβεβαιώθηκαν σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση.

Ο έμπειρος Ελληνας προπονητής ανέλαβε την τύχης της ομάδας για τα δύο επόμενα χρόνια και επιστρέφει στην Τούμπα δέκα χρόνια μετά την προηγούμενη θητεία του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε τα εξής:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αγγελο Αναστασιάδη. Μόλις ολοκληρωθούν τα τυπικά και αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, ο Ελληνας τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παράλληλα με τους πολύ κρίσιμους στόχους για τη βιωσιμότητα (χρέη) του συλλόγου και την ανάπτυξη των υποδομών (προπονητικό κέντρο) αποφάσισε να συμπορευτεί με τον 61χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, στα αποτελέσματα, ενώ είναι ο κατάλληλος στο να μεταφέρει την ταυτότητα του ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό τμήμα.

Η διοίκηση του συλλόγου εκτίμησε, μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον 61χρονο τεχνικό, ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται τη δεδομένη στιγμή προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα ικανή να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εποχής. Αυτή την εποχή και μετά από δύο χρόνια πειραματισμών ο κ. Αναστασιάδης είναι η ιδανικότερη λύση".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ