Ανάσανε ο Εργοτέλης και "βύθισε" τον ΟΦΗ

ergotelisofi

Συναρπαστική εξέλιξη είχε το ντέρμπι του Ηρακλείου με τον Εργοτέλη να πανηγυρίζει τη νίκη με 3-2 επί του ΟΦΗ, να συνεχίζει την ανοδική του πορεία προς τη σωτηρία και να "βυθίζει" τον αντίπαλό του, από τον οποίο έχουν αφαιρεθεί και βαθμοί, στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με ελάχιστες πλέον πιθανότητες παραμονής.

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε με τον Καν, όμως στους πανηγυρισμούς έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Γκέντσογλου χτύπησε τον Ροβίθη και αποβλήθηκε, Παρ' όλα αυτά, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Τζιλάς. Σο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μακρής μείωσε σε 2-1 μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα, όμως, ο Εργοτέλης έκλεισε το ημίχρονο με 3-1 με γκολ του Γκοργκς.

Ο ΟΦΗ μείωσε με τον Μερεμπασβίλι, πίεσε ασφυκτικά και διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι που δε δόθηκε στον Τζορτζ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και έτσι έμεινε το 3-2 υπέρ του Εργοτέλη.

Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών και τα γολ του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=2oOk5rzY3i8 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ