Αγχώθηκε αλλά νίκησε ο Παναθηναϊκός τον Ερυθρό Αστέρα

paoerasteras

Με σκωτσέζικο ντους έμοιαζε για τον Παναθηναϊκό το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά το τέλος ήταν καλό με την ελληνική ομάδα να νικάει με σκορ 74-69. Ετσι, μετά τους πρώτους επτά αγώνες στο Top16 ο Παναθηναϊκός έχει απολογισμό 5 νικών και 2 ηττών και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τη Μακάμπι την οποία έχει νικήσει στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε εντυπωσιακά το αποψινό παιχνίδι και στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου βρέθηκε να προηγείται με 26-6! Οι Σέρβοι όμως δεν απογοητεύτηκαν, βρήκαν ρυθμό, άρχισαν να καλύπτουν τη διαφορά και τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ με 65-60. Από εκείνο το σημείο και για τα δύο επόμενα λεπτά, ο Σλότερ με τον Διαμαντίδη ηγήθηκαν της προσπάθειας του Παναθηναϊκού και τον οδήγησαν στο υπέρ του 70-65 με σερί 10-0. Ηταν ένα ασφαλές προβάδισμα αφού δεν έμενε πολύς χρόνος κι έτσι ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη νίκη.

Ο Σλότερ με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ, ο Μπατίστα είχε 13, ο Γκιστ 12 και ο Διαμαντίδης 11.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ