Ζωντανός ο Παναθηναϊκός μετά το 77-67 επι της Μπάγερν

Ζωντανός ο Παναθηναϊκός μετά το 77-67 επι της Μπάγερν

Στον πρώτο από τους πολλούς «τελικούς» που έχει να δώσει στον β’ γύρο της Euroleague ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε συνεπής και με τελικό 77-67 επι της Μπάγερν Μονάχου έμεινε «ζωντανός» στη μάχη της πρόκρισης στα play offs της διοργάνωσης.


Έχοντας σε δεύτερο σερί ματς ως κορυφαίο τον Ιωάννη Παπαπέτρου (18 ποντους με 6/9 δίποντα και 2/4 τρίποντα) και «σταθερή αξία» τον Νικ Καλάθη (double double με 14 ποντους και 11 ασίστ), το τριφύλλι πήρε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη (8η σε 17 αγώνες) στη προσπάθεια που καταβάλλει για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μπει στην οκτάδα.

Χωρίς να παίξει σπουδαίο μπάσκετ η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έδειξε στο παρκέ πως κατάλαβε το σημαντικό διακύβευμα της αναμέτρησης και με έφτασε στην 8η νίκη της στην κανονική περίοδο της Euroleague.

Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, βρήκαν σωστές λύσεις στην επίθεση και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στο αμυντικό κομμάτι.

Πλέον, οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στο 8-9, όπως και η Μπάγερν, ενώ κάλυψαν και τη διαφορά της ηττας στη Γερμανία (80-79).
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη (11/1), ενώ ο σύλλογος από το Μόναχο ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο στη Γερμανία (11/1).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS