Υμνοι από το Reuters για τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μπορεί να τερματίσει την κυριαρχία των Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Φέντερερ το 2020»

Υμνοι από το Reuters για τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μπορεί να τερματίσει την κυριαρχία των Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Φέντερερ το 2020»

O Στέφανος Τσιτσιπάς είναι εκείνος που μπορεί να τερματίσει την κυριαρχία των κορυφαίων του τένις στα Γκραν Σλαμ το 2020, σύμφωνα με το Reuters.

«Λίγοι παίκτες φάνηκαν ικανοί να σπάσουν την κυριαρχία που είχαν ο Ράφα Ναδάλ, ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς στα Γκραν Σλαμ τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά αν κάποιος μπορεί να τερματίσει τη βασιλεία τους το 2020, είναι πιθανόν ο Στέφανος Τσιτσιπάς», αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Και συνεχίζει: «Ο 21χρονος Έλληνας ξεπέρασε τις προσδοκίες την προηγούμενη χρονιά, φτάνοντας στο Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη και τελειώνοντας το 2019 κερδίζοντας το πολυπόθητο στέμμα των ATP Finals . Ο Τσιτσιπάς μπήκε στο Top 50 το 2018, κερδίζοντας τον πρώτο του τίτλο ATP και ολοκληρώνοντας το έτος με το τρόπαιο NextGen. Επέστρεψε πέρυσι φτάνοντας στους ημιτελικούς του Australian Open και κερδίζοντας τρεις ακόμα τίτλους, όπως τους τελικούς του ATP».

Στο αφιέρωμά του το Reuters αναφέρεται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια και στον τρόπο παιχνιδιού του Στέφανου Τσιτσιπά: «Με ένα συναρπαστικό all-round παιχνίδι και με μια απίστευτη αθλητικότητα, ο Τσιτσιπάς πολύ γρήγορα έγινε ο τενίστας που αξίζει να βλέπεις στο ATP Tour, κερδίζοντας την παράσταση από τους άλλους νεαρούς τενίστες, όπως ο 26χρονος Αυστριακός Ντόμινικ Τιμ και ο 22χρονος Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ».

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτοί είναι οι στόχοι μου για το 2020

«Ένας από τους στόχους μου για τη νέα χρονιά θα είναι να κατακτήσω έναν τίτλο Γκραν Σλαμ, να τερματίσω στο Top 3 μέχρι το τέλος της σεζόν, να φτάσω ξανά σε τελικό ATP Finals και να κερδίσω ένα τουρνουά Masters 1000», είχε πει πρόσφατα ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τις προσδοκίες του από τη νέα χρονιά.

«Έχουμε τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Φέντερερ που βρίσκονται στην κορυφή. Πάντα ήταν εκεί. Αυτό που χρειάζεται να κάνω εγώ είναι να κάνω το βήμα παραπάνω και να τους προσπεράσω. Αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση για τη νέα χρονιά, καθώς θα πρέπει να προσπεράσω έναν από αυτούς προκειμένου να ανέβω στην κορυφαία τριάδα», είχε προσθέσει ο Έλληνας πρωταθλητής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS