"Ξεκαθάρισμα" λογαριασμών στο ΟΑΚΑ

osfpaekkupΑΕΚ και Ολυμπιακός παίζουν σήμερα (19.00) τον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό για το κύπελλο Ελλάδας, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά, που θα χρίσει και την ομάδα που θα τα καταφέρει μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Οι "κιτρινόμαυροι" απέσπασαν στον πρώτο αγώνα ισοπαλία και μάλιστα με γκολ, 1-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και βλέπουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση όπως είναι το να αποκλείσουν τον πρωταθλητή και να διεκδικήσουν το τρόπαιο σε μια χρονιά που παίζουν στη football league.
Στο πλευρό τους θα βρεθούν περισσότεροι από 65.000 φίλαθλοι που "εξαφάνισαν" όλα τα εισιτήρια που βγήκαν σε κυκλοφορία και αναμένεται να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα υπέρ της ομάδας τους.
Στον Ολυμπιακό το πρώτο παιχνίδι ήταν η απαρχή προβλημάτων, με την εμφάνιση να προκαλεί δυσφορία στον κόσμο και τη διοίκηση και να προκαλεί αργότερα, όταν ήρθε και ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός, το υψηλό πρόστιμο προς τους ποδοσφαιριστές.
Ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επισημάνει στους παίκτες ότι επιβάλλεται να κατακτήσουν το νταμπλ φέτος, ενώ ο Βίτορ Περέιρα ετοιμάζει αλλαγές στην εντεκάδα, προορίζοντας για βασικό τον Χάρα και αφήνοντας έξω τον απογοητευτικό Σαντάνα και τον ανέτοιμο Μήτρογλου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ