"Βάλσαμο" και ρεκόρ για Ρεάλ, προβάδισμα για Πόρτο

champions league logo

Οι επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των "16" του champions league αρχίζουν σήμερα σε Μαδρίτη και Πόρτο. Η Ρεάλ μπορεί να έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκρισή της στα προημιτελικά μετά το εκτός έδρας 2-0 επί της Σάλκε, αλλά θέλει απόψε άλλη μια νίκη για να συνέλθει ψυχολογικά μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες στο ισπανικό πρωτάθλημα που την έριξαν από την κορυφή και έδωσαν την ευκαιρία στη Μπαρτσελόνα να την προσπεράσει. Για τη Ρεάλ υπάρχει κι ένα ακόμα ισχυρό κίνητρο, αφού αν νικήσει απόψε θα φτάσει τις 11 συνεχόμενες νίκες στο champions league, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία του θεσμού.

Στο δεύτερο ζευγάρι η πρόκριση μπορεί να μην είναι εξασφαλισμένη, αλλά υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Πόρτο πήρε στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας 1-1 από τη Βασιλεία και συνυπολογίζοντας την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, οι πιθανότητες είναικ υπέρ της για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ