Θρίαμβος του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και φουλ για τίτλο [videos]

paoosfp

 

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε ότι η "Λεωφόρος" είναι... κάστρο, θριάμβευσε στο μεγάλο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού με 2-1 και πλέον έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση από τον Ολυμπιακό που παραμένει στην κορυφή και έχοντας καλό πρόγραμμα στις αγωνιστικές που απομένουν, κάνει σχέδια τίτλου. Το μόνο... παρήγορο για τον Ολυμπιακό ήταν ότι στο 95' μείωσε και πλέον σε πιθανή ισοβαθμία των δύο ομάδων δεν υπερτερεί κάποιος, αφού στον πρώτο γύρο οι "ερυθρόλευκοι" είχαν νικήσει με 1-0, δηλαδή και οι δύο νίκες είναι με ένα γκολ διαφορά.

Το παιχνίδι ήταν κακό στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο δεν είχε γκολ με τις δύο ομάδες να μεριμνούν πρώτιστα για την άμυνά του. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου όμως ο ρυθμός άλλαξε άρδην. Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντουρμάζ στο 47' και στην κόντρα επίθεση ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Μαζουακού. Με αυτό το γκολ ο Παναθηναϊκός απέκτησε ψυχολογία, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 78' εξασφάλισε τη νίκη του, με τον Πέτριτς να εκμεταλλεύεται λάθοε διώξιμο του Μιλιβόγιεβιτς, να παίρνει τη μπάλα σε ευνοϊκή θέση και να τη στέλνει για δεύτερη φορά στα δίχτια του Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός μείωσε το σκορ στο 95' με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντομίνγκες λίγο έξω από την περιοχή του Στιλ, ο οποίος δεν είχε το παραμικρό περιθώριο να αντιδράσει.

 

θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός μειώνει στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων στο τελικό 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντομίνγκες.

https://www.youtube.com/watch?v=wO7yRFBRMd4

Ο Παναθηναϊκός "κλειδώνει" τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κάνοντας το 2-0 στο 78'. Ηταν ένα ακόμα μεγάλο λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού, με τον Μιλιβόγιεβιτς να επιχειρεί να διώξει με το κεφάλι αλλά να τροφοδοτεί τον Πέτριτς σε ευνοϊκή θέση, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και με συρτόι σου στην αριστερή γωνία του Ρομπέρτο έβαλε το δεύτερο γκολ της μάδας του. 

https://www.youtube.com/watch?v=0NPJgBI2sXU

Με εντυπωσιακό τρόπο άρχισε το δεύτερο ημίχρονο στη "Λεωφόρο" και με τον Παναθηναϊκό να προηγείται 1-0 από το 48'. Ο Ντουρμάζ έχασε τεράστις ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 47' και στην αντεπίθεση ο Μαζουακού έστειλε τη μπάλα στα δίχτια της ομάδας του ανοίγοντας το σκορ για τον Παναθηναϊκό. 

https://www.youtube.com/watch?v=FA8qM5I-I1g

Ισόπαλοι με 0-0 πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη "Λεωφόρο" μετά από ένα εκατέρωθεν επιφυλακτικό πρώτο ημίχρονο. Είναι χαρκατηριστικό ότι στα πρώτα 45 λεπτά δεν έχει γίνει ούτε μία ευκαιρία από κάποια ομάδα, με το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα δίκαιο και ενδεικτικό των όσων έχουν συμβεί στον αγωνιστικό χώρο. 

Η είσοδος των πρώτων παικτών του Ολυμπιακού για την προθέρμανση στο γήπεδο της "Λεωφόρου"... ερέθισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους.

Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμα χειρότερα όταν ο Βίτορ Περέιρα κατευθύνθηκε προς τη θύρα των φανατικών του Παναθηναϊκού και έκανε μια κίνηση σα να έλεγε "ελάτε σε μένα, όχι στους παίκτες", ενώ το αποκορύφωμα ήταν όταν επιχείρησε να βγει στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων", Βαγγέλης Μαρινάκης. Ηταν τέτοια η αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού, ώστε εγκαταλαείφθηκε κάθε σκέψη να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού και πήγε προς ένα θεωρείο του γηπέδου.

Δείτε την κίνηση του Βίτορ Περέιρα που άναψε τα αίματα.

https://www.youtube.com/watch?v=twUrdvIPeOs

 

Η 25η αγωνιστική της Superleague ενδέχεται να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19.30) στη "Λεωφόρο" με τους γηπεδούχους να είναι έξι βαθμούς πίσω από τους φιλοξενούμενους που προηγούνται στη βαθμολογία.

Σε περίπτωση νίκη του ο Παναθηναϊκός θα πλησιάσει στους τρεις βαθμούς και έχοντας ευνοϊκό πρόγραμμα στη συνέχεια, θα ελπίζει βάσιμα στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακό αν φύγει ακόμα και με την ισοπαλία από την έδρα του αντιπάλου του, θα έχει κρατήσει μια απόσταση ασφαλείας και θα παραμένει το μεγάλο φαβορί.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και στην αποστολή που επέλεξε συμμετέχουν οι, Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης Νίνης και Μαυρίας.

Από τον Ολυμπιακό λείπουν ο τραυματίας Φουστέρ και ο ανέτοιμος Μποτία και στην αποστολή που επέλεξε ο Βίτορ Περέιρα συμμετέχουν οι, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας και Αφελάι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ