Θριαμβευτική πρόκριση της Παρί επί της Τσέλσι [videos]

chelseapari2

Η Παρί Σεν Ζερμέν πανηγυρίζει μια μεγαλειώδη πρόκριση επί της Τσέλσι στα προημιτελικά του champions league. Το 2-2 στην παράταση, με τον κανονικό αγώνα να λήγει ισόπαλος με 1-1, ήρθε με τους Γάλλους να ισοφαρίζουν δύο φορές κι ενώ από το 31' έπαιζαν χωρίς το βαρύ τους πυροβολικό, τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς που αποβλήθηκε λόγω αντιαθλητικού φάουλ.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έδειχνε να οδεύει προς το 0-0, αφού η Παρί είχε ένα δοκάρι με τον Καβάνι, όμως το τελευταίο δεκάλεπτο επιφύλασσε εκπλήξεις. Οι Αγγλοι προηγήθηκαν στο 80' με τον Κέιχιλ, αλλά οι Γάλλοι ισοφάρισαν στο 85' μεκεφαλιά του Νταβίντ Λουίς.
Το 1-1 έμεινε και οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση, εκεί όπου η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι μετά από ανόητο χέρι στην περιχοή του Τιάγκο Σίλβα, ο Αζάρ το εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το 2-1 που της έδινε την πρόκριση.
Ο αρχηγός της Παρί πείσμωσε από το λάθος του και στο 114' εξιλεώθηκε. Αρχικά η κεφαλιά του υποχρέωσε τον Κουρτουά στην απόκρουση του αγώνα, όμως, μετά το κόρνερ με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλια στα δίχτια και την ομάδα του στα... ουράνια διαμορφώνοντας το 2-2 της πρόκρισης.

Το 1-0 της Τσέλσι με τον Κέιχιλ.
https://www.youtube.com/watch?v=k2CJGX9d60k


Η ισοφάριση της Παρί με τον Λουίς.
https://www.youtube.com/watch?v=FOxETJ4x1Nw

 

Η αποβολή του Ιμπραϊμοβιτς.
https://www.youtube.com/watch?v=vCm23FLUMO4

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ