Θρίαμβος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και πρωτιά

paosfp740oaka

Ο Ολυμπιακός πήγαινε στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχοντας "δικαίωμα" και να χάσει μέχρι έξι πόντους για να είναι πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν αρκέστηκε σε αυτό όμως, αλλά με μια επιβλητική εμφάνιση νίκησε δίκαια τον αντίπαλό του με 77-66 και κατέκτησε με πανηγυρικό τρόπο την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ όπου θα διεκδικηθεί το πρωτάθλημα.

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ έγινε αιφνιδιαστικά και επεισοδιακό όταν στο τελευταίο λεπτό ο Σπανούλης μετά από ένα καλάθι που πέτυχε έκανε μια ειρωνική χειρονομία προς την εξέδρα. Πετάχτηκε πλήθος αντικειμένων προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ υπήρξε και εισβολή οπαδών στο παρκέ με συνέπεια οι "ευθρόλευκοι" και οι διαιτητές να κατευθυνθούν άμεσα προς τα αποδυτήρια. Ακολούθησαν διαβουλεύσεις μεταξύ των παραγόντων του αγώνα και της αστυνομίας και αφού δόθηκα εγγυήσεις για την ασφάλεια της αποστολής του Ολυμπιακού αποφασίστκε η συνέχιση και ολοκλήρωση του αγώνα.

Ο Πρίντεζης είχε 16 πόντους για τους νικητές, ο Ντάρντεν 15 και ο Σπανούλης, ενώ για τον Παναθηναϊκό ο Μπατίστα είχε 22 και ο Παππάς 12.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ