Τέλος ο Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τέλος ο Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από θητεία δυόμισι ετών στη θέση, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο αγγλικός σύλλογος.

Στις 11:48 το μεσημέρι της Τρίτης (18/12) οι «κόκκινοι διάβολοι» γνωστοποίησαν ότι «ο Μουρίνιο φεύγει από το σύλλογο, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το έργο του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο μέλλον».

Ο Πορτογάλος είχε αναλάβει καθήκοντα το Μάιο του 2016, όταν υπέγραψε συμβόλαιο για τρία έτη. Την πρώτη χρονιά του στο Μάντσεστερ κατάκτησε το Community Shield, το Europa League και το Λιγκ Καπ.

Στην Premier League, ωστόσο, απέτυχε να φέρει τη Γιουνάιτεντ στο ίδιο επίπεδο με τη Σίτι, τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι, ενώ φέτος, με 26 βαθμούς σε 17 αγώνες, είχε το σύλλογο έκτο, στο -8 από την πέμπτη Άρσεναλ και την έξοδο στην Ευρώπη. 

Ο Μουρίνιο έμεινε στο Μάντσεστερ 935 ημέρες, οδήγησε το σύλλογο σε 144 αγώνες και κατέγραψε 84 νίκες, 31 ισοπαλίες και 29 ήττες.  

Η ανακοίνωση:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει πως ο Ζοσέ Μουρίνιο αποχώρησε από το σύλλογο. 

Θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ζοσέ για τη δουλειά του στο διάστημα της θητείας του και να του ευχηθεί καλή επιτυχία για το μέλλον.

Κάποιος υπηρεσιακός προπονητής θα αναλάβει μέχρι το τέλος της περιόδου, ενώ ο σύλλογος θα ξεκινήσει διεξοδικά την αναζήτηση μόνιμου προπονητή». 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS