«Τέλος» ο Ουζουνίδης από την ΑΕΚ

«Τέλος» ο Ουζουνίδης από την ΑΕΚ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από σήμερα (5/02) η ΑΕΚ, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπέβαλλε την παραίτησή του από τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».


Εδώ κι αρκετό καιρό το κλίμα εναντίον του Έλληνα τεχνικού δεν ήταν καλό. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα στη Super League ο έμπειρος προπονητής «πήρε παράταση ζωής» στο τιμόνι της Ένωσης, αλλά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας, έφεραν το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Εβρίτης τεχνικός υπέβαλλε χθες (4/02) την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση κι έτσι μεσούσης της σεζόν οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι αναγκασμένοι να ψάξουν να βρουν νέο προπονητή.

Ήδη ακούγεται έντονα του όνομα του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θεωρείται ως η ιδανικότερη λύση, ωστόσο, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με δήλωσή του ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη συνεργασία τους: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία.

Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club. Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, για την προσφορά του και βεβαίως για το γεγονός ότι υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση η ομάδα μας επέστρεψε, μετά από δώδεκα χρόνια, στους ομίλους του UEFA Champions League. Κατέχει, πλέον, τη δική του θέση στην Iστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ