Ταξίδεψε για το Κίεβο ο Ολυμπιακός

osfpkievo

Στην πρωτεύουσα της Ουκρανία Κίεβο, την κατά στυνθήκη έδρα της Ντιέπρ, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ολυμπιακός για τον αυριανό πρώτο αγώνα με τους Ουκρανούς για το Europa League. Η κατάσταση είναι ακόμα έκκρυθμη στο Ντιπροπετρόφσκ που είναι η πόλη της Ντνιέπρ κι έτσι έχει μετακομίσει στο πιο ασφαλές Κίεβο όπου η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δίνει άδεια για διεξαγωγή αγώνων.

Οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν στην Ουκρανία με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Μποτία, το απόγευμα θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση, ενώ κατά την αναχώρηση ο Τσόρι Ντομίνγκες δήλωσε:  "Ισως αποτελέσει πρόβλημα η χαμηλή θερμοκρασία. Δεν θα είναι υπέρ μας, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για το τι θα συναντήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Οι αντίπαλοί μας ανυπομονούν να παίξουν ξανά μετά τη διακοπή, το ίδιο κι εμείς που επίσης έχουμε αλλαγές στην ομάδα. Το ότι θα είναι αλλαγμένοι είναι ένα πρόβλημα δικό τους, αλλά όπως όλες οι ομάδες θα το αντιμετωπίσουν. Εμείς θα το προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί ξέρουμε ότι υπερασπιζόμαστε έναν μεγάλο σύλλογο, μια μεγάλη φανέλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι και στο Champions League".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ