Super League: Πέρασε με 2-0 από το ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Super League: Πέρασε με 2-0 από το ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με άνεση και από το ΟΑΚΑ, καθώς επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 2-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο Ολυμπιακό (παίζει αύριο με τον Απόλλωνα Σμύρνης) στους 10 βαθμούς.

Την ίδια ώρα που η πέμπτη θέση απομακρύνθηκε περισσότερο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, που έχασε το φετινό εντός έδρας αήττητο.

Στο 2ο λεπτό, σε εκτέλεση κόρνερ ο Μαουρίσιο, προωθημένος στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ με προβολή. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν σε δεύτερο γκολ στο 21΄, όταν ο Ζαμπά γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον Μαουρίσιο, που σούταρε στο σώμα του Μαυρομάτη.

Ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό, στις καθυστερήσεις.

Στο 45΄+2 ο Μακέντα μπήκε στην περιοχή και σούταρε από πλάγια αριστερά, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του ο Κάτσε σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Μαυρομάτης πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο: με γκολ από τα αποδυτήρια. Στο 47΄ ο Μάτος έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά και γύρισε προς τον Μπίσεσβαρ. Οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού δεν κατάφεραν να απομακρύνουν, η μπάλα κατέληξε στον Ζαμπά κι εκείνος πλάσαρε τον Διούδη για το 0-2.

Η αποβολή του Ζαμπά με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 71ο λεπτό, για επικίνδυνο παιχνίδι στον Κολοβέτσιο, αναθέρμανε το ενδιαφέρον και ξανάδωσε ελπίδα στους γηπεδούχους, που έφτασαν κοντά στο γκολ στο 76΄, όταν ο Πασχαλάκης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ, στο μακρινό σουτ του Ινσούα, ενώ το ίδιο έπραξε στο 87΄, σε γυριστό σουτ του Μακέντα.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι γλίτωσαν το 0-3 στο 84΄, όταν σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ βγήκαν τρεις παίκτες του με έναν, ο Κρέσπο έδωσε στον Πέδρο Ενρίκε κι εκείνος ανενόχλητος σούταρε κάκιστα από το πέναλτι, πάνω από το δοκάρι.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS