Super League: Ζορίστηκε, αλλά το... γύρισε ο ΠΑΟΚ - Πολύ σκληρή για να «πεθάνει» η ΑΕΚ

Super League: Ζορίστηκε, αλλά το... γύρισε ο ΠΑΟΚ - Πολύ σκληρή για να «πεθάνει» η ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να... ζορίστηκε, αλλά κατάφερε να επικρατήσει του ΟΦΗ 3-1 στη Τούμπα και πήρε το πρώτο του τρίποντο στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος, δυσκολεύτηκαν αρκετά, έδειξαν και πάλι να μην είναι σε καλή κατάσταση αλλά κατάφεραν να σπάσουν το ρόδι και να πάρουν τη πρώτη του νίκη σε αυτό το... μίνι πρωτάθλημα και να μην χάσουν περισσότερο έδαφος στη μάχη για την δεύτερη θέση και το Champions League. Οι παθογένειες της ομάδας του Αμπελ Φερέιρα ήταν και πάλι πολλές με την απόδοση των παικτών του να μην ξεπερνά κατά πολύ την... βάση.

Από την άλλη, άπαντες έβγαλαν για ακόμα μια φορά το καπέλο στην ομάδα της Κρήτης που παρότι δεν έχει συγκεκριμένο κίνητρο, παρουσιάζεται πάντα φιλόδοξος και κυνηγά κάθε παιχνίδι. Το εντυπωσιακό ήταν μάλιστα το γεγονός πως κατά διαστήματα, οι φιλοξενούμενοι ήταν και... καλύτεροι από τους Θεσσαλονικείς.

Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει δύο φορές στο ΟΑΚΑ, αλλά αντέδρασε άλλες τόσες και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απέναντι στον Αρη για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην βολεύει την ΑΕΚ που πλέον ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά φαίνεται να ισχύει το «μη χείρον βέλτιστον» για τον Δικέφαλο. Από την άλλη, για τον Αρη είναι ένα καλό αποτέλεσμα δεδομένων των προβλημάτων που προέκυψαν μέσα στο παιχνίδι για τον Μίχαελ Ένινγκ που έχασε από νωρίς κάποιους ποδοσφαιριστές τους.

Αν ο Μάσιμο Καρέρα έχει κάτι να κρατήσει από τον συγκεκριμένο αγώνα είναι το μέταλλο που έδειξε καθώς αντέδρασε παρότι βρέθηκε να χάνει δυο φορές. Ενώ, πρέπει να διορθώσει τόσο την αποτελεσματικότητά της αφού έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες, αλλά και την ανασταλτική της εικόνα που σίγουρα επηρεάστηκε από την φυγή του Ογκνιεν Βράνιες. Ο Αρης έδειξε και εκείνος καλά αντανακλαστικά στις δυσκολίες που του παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ χτύπησε την ΑΕΚ ακριβώς εκεί που πονούσε όντας απόλυτα αποτελεσματικός καθώς δεν έβγαλε πολλές ευκαιρίες.

Την προσεχή Τετάρτη, ο Αρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Βικελίδης» για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος με την Ενωση να έχει το προβάδισμα με 2-1 από το πρώτο ματς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS