Super League: Αναβλήθηκε η στέψη του ΠΑΟΚ

Super League: Αναβλήθηκε η στέψη του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήθελε νίκη για να κατακτήσει απόψε το πρωτάθλημα, αλλά δεν τα κατάφερε στη Λάρισα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στο 1-1 κόντρα στην ΑΕΛ και τώρα ανέβαλε την στέψη του για την επόμενη Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Υπομονή μίας εβδομάδας θα πρέπει να κάνουν στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν κατάφεραν να φύγουν νικηφόρα από την Λάρισα και να στεφθούν πρωταθλητές. Ο πρωτοπόρος της Super League, έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΛ για την 28η αγωνιστική κι έτσι για να κατακτήσει τον 3ο τίτλο της ιστορίας του θα πρέπει να νικήσει τον Λεβαδειακό μέσα στην Τούμπα την άλλη Κυριακή (21/4). Ο Πέλκας έδωσε στο 55' το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Γιακιμόβσκι ισοφάρισε στο 64'.

Οι ενδεκάδες στο Λάρισα-ΠΑΟΚ

Λάρισα (ΦΕΣΤΑ): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόφσκι (85' Γκόλιας), Σικάφκα, Μόρας, Μπέρτος (43' Καρανικάς), Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Νούνιτς, Γκόικοβιτς (29' Ζίζιτς), Φατιόν.

ΠΑΟΚ (ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (36' Γιαννούλης), Σάκχοφ, Ολιβέιρα (79' Ζαμπά), Λημνιός (84' Καρέλης), Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σταμάτησαν την αποστολή της ομάδας που επέστρεφε από τη Λάρισα και παρότι δεν κατακτήθηκε η νίκη - τίτλου, την αποθέωσαν φωνάζοντας "να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ