Σούπερ Λίγκα 1: Έπιασε κορυφή ο ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λίγκα 1: Έπιασε κορυφή ο ΠΑΟΚ!

Νίκη που τον ξαναφέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε ο ΠΑΟΚ, επί της Λάρισας με 1-0 στο γήπεδο Τούμπας και με «χρυσό» σκόρερ τον Σφιντέρσκι στο 16'.

Χωρίς να είναι εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ, προτίμησε την ουσία και το θετικό αποτέλεσμα που το διεκδίκησε ως το τέλος.

Παλικ-ΑΡΗΣ στο ΟΑΚΑ

«Παλικάρι» ο Άρης στο ΟΑΚΑ, πήρε ισοπαλία 1-1 από την ΑΕΚ, παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περισσότερα από 40 λεπτά. Η ομάδα του Ένινγκ προηγήθηκε με τον Λάρσον στο 64΄, ενώ ισοφάρισε στο 81΄ με πέναλτι ο Μάνταλος για την Ένωση που παραμένει στο -9 από την κορυφή μετά την 11η αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, «σταμάτησε» δύο φορές από εντυπωσιακές αποκρούσεις του Μπάρκα στο α΄ ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί ακόμα κι όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Στο 0-0 έμειναν Αστέρας και Βόλος

Στο 0-0 έμειναν Αστέρας Τρίπολης και Βόλος για την 11η αγωνιστική της Super League. Σε ένα κακό παιχνίδι που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν καλή εικόνα. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία των νεοφώτιστων στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τασουλή στο 57'.

«Μπαλωθιά» του Ατρομήτου στο 95'

«Μπαλωθιά» στο 95' έριξε ο Γιακουμάκης και ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική της Super League. Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής μίλησε στην τελευταία φάση του αγώνα κι έδωσε τη νίκη στους Περιστεριώτες. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό και το ντεμπούτο των Κορακάκη - Οφρυδόπουλου ήταν θετικό. Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 3' με τον Μανούσο, αλλά οι Κρήτες ισοφάρισαν στο 21' με τον Ναμπί. Δύο δοκάρια είχε ο Ατρόμητος στην ίδια φάση (27') με τους Ενσικουλού και Ρόκα, ενώ ο ΟΦΗ είχε δοκάρι στο 72' με τον Σεμέδο.

Ένας «πράσινος» πλήγωσε τον Ολυμπιακό!

Από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού... ξεπήδησε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Ο 19χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 24/10/2000) ήταν αυτός που ισοφάρισε για λογαριασμό του Πανιώνιου στο 88ο λεπτό, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην κορυφή της Super League, με τον Ολυμπιακό να μένει στο 1-1 στη Νέα Σμύρνη.

Τρίτωσε το καλό για τη Λαμία

Σπουδαία νίκη που την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη σημείωσε η Λαμία που επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης, για την 11η αγωνιστική της Super League. Ο Μπεχαράνο στο 54' σημείωσε το τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Άκη Μάντζιου στο πρωτάθλημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS