Στους ημιτελικούς του China Open ο Τσιτσιπάς

Στους ημιτελικούς του China Open ο Τσιτσιπάς

Μετά από σπουδαία εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικράτησε με 2-0 σετ του Τζον Ίσνερ και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του China Open.


Η μάχη στο πρώτο σετ ήταν μεγάλη, με τον Έλληνα τενίστα να παίρνει τελικά το προβάδισμα (7-6) στο τάι μπρέικ. Στο δεύτερο σετ και με τη ψυχολογία στα ύψη, έκανε ό,τι ήθελε στο κορτ και με το 6-3 έκανε το 2-0 και προκρίθηκε στην τετράδα του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σαμ Κέρεϊ - Αλεξάντερ Ζβέρεφ (5/10, 16:00 Cosmote TV).


Με τη νίκη του επί του 34χρονου Αμερικανού, ο 21χρονος πρωταθλητής έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο ATP Finals του Λονδίνου (10/11), όπου περνούν οι οκτώ κορυφαίοι της σεζόν. Για την ώρα βρίσκεται στο νο 6, με καλή διαφορά από τους «διώκτες» του!


Επίσης ήταν η πρώτη νίκη του Τσιτσιπά με αντίπαλο τον Ίσνερ, από τον οποίο είχε ηττηθεί δύο φορές στο παρελθόν. Για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο 8ος εφετινός ημιτελικός και ο πρώτος μετά από περίπου δύο μήνες, καθώς τα είχε καταφέρει και στην Ουάσινγκτον όπου ηττήθηκε στην τετράδα από τον Νικ Κύργιο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ