Στον τελικό του Europa League Άρσεναλ και Τσέλσι

Στον τελικό του Europa League Άρσεναλ και Τσέλσι

Υπόθεση της Αγγλίας είναι οι φετινές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, αφού μετά το Champions League, στον τελικό του Europa League θα αναμετρηθούν επίσης δύο ομάδες από τη «Γηραιά Αλβιώνα».

Η Τσέλσι νίκησε με 4-3 στα πέναλτι την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αφού η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκαν με τους αντίπαλους ισόπαλους 1-1, δηλαδή όπως και στο παιχνίδι της Γερμανίας.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Μπακού, στις 29 Μαΐου, την Άρσεναλ, που με τη σειρά της απέκλεισε (με δύο νίκες) τη Βαλένθια.

Οι «μπλε» προηγήθηκαν με τον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ στο 28΄, αλλά στο 49΄ το «αστέρι» των Γερμανών, ο Λούκα Γιόβιτς, έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με το αποτέλεσμα να διατηρείται ίδιο ακόμη και μετά την ημίωρη παράταση.

Στη διαδικασία των πέναλτι ξεκίνησε η Άιντραχτ, που ευστόχησε στα πρώτα τρία με τους Χάλερ, Γιόβιτς και Ντε Γκουζμάν. Η Τσέλσι ευστόχησε στο πρώτο (Μπάρκλεϊ) και στο τρίτο (Ζορζίνιο), αλλά είχε χάσει το δεύτερο με τον Αθπιλικουέτα, καθώς απέκρουσε ο Τραπ.

Στο τέταρτο χτύπημα, όμως, ο Χιντερέγκερ είδε τον Κέπα να αποκρούει την εκτέλεσή του και ο Τζαπακόστα έγραψε το 3-3 για την Τσέλσι. Ο ακριβοπληρωμένος Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε ύστερα και το πέναλτι του Πασιένσια, για να κάνει το 4-3 ο Εντέν Αζάρ και να δώσει την πρόκριση στους Λονδρέζους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ