Στα ύψη με "τεσσάρες" Καλλονή και Κέρκυρα [videos]

kerkyrapanigiriko

Συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών έδωσαν σήμερα η Καλλονή και η Κέρκυρα οι οποίος νίκησαν με το ίδιο σκορ, 4-1 εντός έδρας, τη Βέροια και τον ΟΦΗ αντίστοιχα. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, οι δύο νικήτριες όχι μόνο εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, αλλά στοχεύουν πλέον και στο καλύτερο πλασάρισμα της ιστορίας τους. Οσο για τους ηττημένους, η Βέροια συνεχίζει την... ελεύθερη πτώση στο δεύτερο γύρο, αν και δεν προβλέπεται να κινδυνεύσει, ενώ ο ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων απλά περιμένει να επικυρωθεί και τυπικά ο υποβιβασμός του.

Στη Μυτιλήνη η Καλλονή προηγήθηκε με τον Ντελγκάδο στο 12', αλλά ο Καλτσάς με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε στο 16'. Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Λεοζίνιο στο επόμενο λεπτό με ένα εξίσου εντυπωσιακό γκολ με μακρινό σουτ έκανε το 2-1 για την Καλλονή που στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε άλλα δύο γκολ, με Λεοζίνιο και Αντέγιο φτάνοντας στο 4-1 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Στην Κέκρυρα το παιχνίδι είχε άγρια ομορφιά στο πρώτο ημίχρονο που εξελίχθηκε σε... διαγωνισμό χαμένων πέναλτι. Η Κέκρυρα κέρδισε το πρώτο στο 21' ο Λόρια απέκρουσε την εκτέλεση του Γκόμες, αλλά ο Κοντός πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0.

 Στο 31' ήταν η σειρά του ΟΦΗ να στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα, με τον Τζορτζ να μην αστοχεί και να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 42' η Κέρκυρα κέρδισε κι άλλο πέναλτι, το εκτέλεσε ο Καϊκούτ, ο Λόρια απέκρουσε και πάλι και αυτή τη φορά στο ριμπάουντ ο εκτελεστής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ετσι έληξε με 1-1 το ημίχρονο.

Στο δεύτερο όμως, οι ελλιπείς φιλοξενούμενοι έμειναν από δυνάμεις και η Κέρκυρα πέτυχε άλλα τρία γκολ, με τον Ανδρεόπουλο, τον Κοντό με ένα ακόμα πέναλτι να κάνει το 3-1 και τον ΓΚόμες να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Το 1-0 της Καλλονής.

https://www.youtube.com/watch?v=J3BGZ9erY_U

Η ισοφάριση της Βέροιας.

https://www.youtube.com/watch?v=ih4v9I8sycU

Το 2-1 της Καλλονής.

https://www.youtube.com/watch?v=RoQXSV7CqVQ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ