Στα ημιτελικά του Australian Open σταμάτησε η τεράστια πορεία του Τσιτσιπά - Με 3-0 ο Ναδάλ προκρίθηκε στον τελικό

Στα ημιτελικά του Australian Open σταμάτησε η τεράστια πορεία του Τσιτσιπά - Με 3-0 ο Ναδάλ προκρίθηκε στον τελικό

Το... βουνό που ονομάζεται Ράφα Ναδάλ αποδείχθηκε αξεπέραστο για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Η εξαιρετική πορεία του Έλληνα πρωταθλητή στοι Australian Open σταμάτησε στους ημιτελικούς του τουρνουά.

Ο Ισπανός ήταν ο μεγάλος νικητής με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό, όπου θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο στην Μελβούρνη για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το 2009.

Από το πρώτο σετ ο Ναδάλ έδειξε ότι βρισκόταν σε τρομερή κατάσταση, σε αντίθεση με τον 20χρονο πρωταθλητή μας που είχε μεν θέληση, αλλά ήταν αδύνατο να αντιμετωπίσει τα τρομερά χτυπήματα του μεγάλου αντιπάλου του.



Κάτι προσπάθησε να κάνει στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς, αλλά ενώ το σκορ ήταν 4-4 στα games, ο Ναδάλ έκανε το μπρέικ, πήρε το 2ο σετ με 6-4 και μετά το 2-0 δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στη νίκη και στην πρόκριση στον τελικό.



Αποθεώθηκε από τους Έλληνες φιλάθλους, παρά την ήττα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο νεαρός πρωταθλητής απέδειξε με την εμφάνισή του στο τουρνουά ότι το μέλλον του ανήκει και σύντομα θα έρθουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ στην φάση των «16», αλλά δεν ήταν έτοιμος να κάνει το ίδιο και με τον Ισπανό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS