Σλούκας: «Αποτύχαμε παταγωδώς»

Σλούκας: «Αποτύχαμε παταγωδώς»

Αποτυχία χαρακτήρισε ο Κώστας Σλούκας τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη νίκη επί της Τσεχίας, με τον γκαρντ της Φενέρ να τονίζει πως ήταν καταδικαστική η ήττα από τη Βραζιλία, στην πρώτη φάση.

«Αποτύχαμε παταγωδώς. Για μένα το κλειδί ήταν το ματς με τη Βραζιλία. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τη νίκη σήμερα. Για μένα ήταν λάθος ξεκάθαρα (το 5ο φάουλ στον Γιάννη)», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να σχολιάσω τη διαιτησία, ποτέ δεν το έχω κάνει, αλλά το 5ο φάουλ ήταν υπερβολικό. Όλα τα παιδιά θέλουν να πετύχει η Εθνική. Η πικρία μου είναι ότι χαλαρώσαμε σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να χάνουμε την διαφορά των 17 πόντων από μια ομάδα που έχασε με 25 από τη Τσεχία. Τη νίκη τη θεωρούσα δεδομένη σήμερα, το είδατε. Το πρόσημο είναι πολύ αρνητικό».

Για τη νίκη με την Τσεχία: «Σήμερα τι να σχολιάσουμε. Το ματς ήταν ιδιαίτερο. Τη νίκη την είχαμε, αλλά κυνηγούσαμε τους 12 πόντους. Μένει η πικρία, γιατί πλησιάσαμε τη διαφορά. Χάσαμε και 4 εύκολες βολές».

Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Άδικη η αντιμετώπιση για τον αδερφό μου, έδωσε τα πάντα»

Άδικη χαρακτήρισε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο την αντιμετώπιση που είχε ο Γιάννης στο ματς με την Τσεχία, ενώ αναφέρθηκε στην ήττα από τη Βραζιλία που έκανε πιο δύσκολο το δρόμο της Εθνικής στο Παγκόσμιο της Κίνας.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Τσεχίας, που λογικά θα περάσει στον επόμενο γύρο. Έκανε εξαιρετική δουλειά στο ματς με την Βραζιλία. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε κάθε πτυχή του αγώνα. Πληρώσαμε την ήττα μας στον πρώτο γύρο από την Βραζιλία. Έτσι είναι το μπάσκετ. Κάποιες φορές είσαι ψηλά, κάποιες στην άλλη πλευρά».

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα του αδερφού του, απάντησε: «Ήταν άδικη η αντιμετώπιση για τον αδερφό μου, αλλά είναι περήφανος για την ομάδα. Έδωσε τα πάντα. Είναι τρελό να κερδίζεις και να μην περνάς στον επόμενο γύρο. Είμαι περήφανος που έπαιξα μαζί του και με αυτό το γκρουπ των παιδιών. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, αλλά ελπίζω το μέλλον να επιφυλάσσει καλά πράγματα για μας».




googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ