"Σέντρα" στην Κομοτηνή και προειδοποιήσεις από τον ΠΑΟΚ

komotinigipedo1

Τη διεξαγωγή του αγώνα Πανθρακικού - ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένος σήμερα για τις 19.30 αποφάσισαν πριν από λίγο οι αρμόδιοι φορείς, αλλά ο ΠΑΟΚ ενίσταται και... προειδοποιεί. Στο γήπεδο που προς δύο εβδομάδων αναβλήθηκε λόγω ισχυρής βροχόπτωσης που το είχε μετατρέψει σε βούρκο, η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ, σήμερα μπορεί να έχει λιακάδα και το τερέν να είναι στεγνό, όμως, η εικόνα που αντίκρυσαν χθες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του ανησύχησε πολύ. Σε διάφορα σημεία έχουν τοποθετηθεί "μπαλώματα" για να καλυφθούν φθορές που είχαν προκληθεί από την κακοκαιρία και αυτά δημιουργούν "παγίδες" για τους ποδοσφαιρσιτές.

Οι άνθρωποι της Σούπερ λίγκας είπαν ότι την απόφαση θα έπαιρναν οι διαιτητές, αυτοί μετά την πρωινή επιθεώρηση είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος αναβολής του αγώνα και πλέον ο ΠΑΟΚ ζητά εγγράφως και την συγκατάθεση της εταιρίας συντήρησης του γηπέδου και προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά για διαφυγόντα κέρδη σε περίπτωση που υπάρξει τραυματισμός ποδοσφαιριστή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ