Σε Μάντσεστερ και Τορίνο συνεχίζει η δράση του champions league

chlisima

Το μεγάλο ζευγάρι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπαρτσελόνα δεσπόζει στο σημερινό πρόγαμμα της φάσης των "16" του champions league, ενώ στο Τορίνο η Γιουβέντυος θα υποδεχτεί την Ντόρτμουντ.

Σειρά παίρνουν αυτή την εβδομάδα τα άλλα τέσσερα ζευγάρια με τους πρώτους αγώνες τους, αρχής γενομένης από σήμερα με αυτά τα δύο παιχνίδια, ενώ αύριο θα παίξουν Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης και Αρσεναλ - Μονακό.

Στο Μάντσεστερ η μεν Σίτι καλίεται να βάλει τις βάσεις μιας υπέρβασης, αφού η Μπαρτσελόνα συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως, οι Καταλανοί προέρχονται από   την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τη Μάλαφα που τους άφησε πίσω στην κούρσα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στο Τορίνο η Γιουβέντους θέλει να πετύχει ένα σκορ ασφαλείας επιβεβαιώνοντας ότι ειδικά στην έδρα της φέτος είναι πολύ δυνατή, έχοντας απέναντί της την... περίεργη φετινή Ντόρτμουντ που ενώ στη Γερμανία κινδυνεύει με υποβιβασμό, στην Ευρώπη έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικές εμφανίσεις. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ