Ρονάλντο, Μπαπέ και Γκριεζμάν υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς

Ρονάλντο, Μπαπέ και Γκριεζμάν υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς

Τρεις παίκτες από διαφορετικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι υποψήφιοι για τα Globe Soccer Awards.

Στις 3 Ιανουαρίου στο Ντουμπάι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου παίκτης της χρονιάς είναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους, ο Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Κιλιάν Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν. 

Οι δύο τελευταίοι οδήγησαν την Εθνική Γαλλίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, ενώ ο Ρονάλντο την Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του τρίτου σερί Champions League.

Σε ό,τι αφορά τους προπονητές, τον τίτλο του κορυφαίου διεκδικούν, ο Γάλλος ομοσπονδιακός, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο συμπατριώτης του, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος οδήγησε τους «μερένχες» για τρίτη διαδοχική σεζόν στην κορυφή της Ευρώπης, ο Αργεντινός Ντιέγκο Σιμεόνε, για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Γερμανός Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος οδήγησε την Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League και ο Ιταλός Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που έχει καταστήσει την Γιουβέντους ...μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ