Ρεκόρ καριέρας ο «εξωπραγματικός» Αντετοκούνμπο

Ρεκόρ καριέρας ο «εξωπραγματικός» Αντετοκούνμπο

Ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ έκανε ο «εξωπραγματικός», Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην ήττα του Μιλγουόκι από την Φιλαντέλφια με 130-125, πρώτη εντός έδρας για τα «Ελάφια», μετά τις 9 Φεβρουαρίου!


Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ ήταν κυριολεκτικά ασταμάτητος, ενώ ξεπέρασε και τον Τέρι Κάμινγκς, όντας, πλέον, ο 5ος ριμπάουντερ στην ιστορία του Μιλγουόκι.

Παρότι γύρισε τον αστράγαλό του κι έμεινε για λίγη ώρα στον πάγκο έως ότου συνέλθει, ο Greek Freak πέτυχε 52 πόντους, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Τα ποσοστά του: 12/18 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 19/21 βολές (στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε μόλις 12 λεπτά), μάζεψε 16 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ και είχε επίσης δύο κλεψίματα, ένα μπλοκ και μόλις ένα λάθος.



Οι συμπαίκτες του, όμως, δεν τον βοήθησαν στο σκοράρισμα, πέραν του Κρις Μίντλετον, που πέτυχε 19 πόντους. Σημαντικότατη η απουσία του τραυματία, Μάλκολμ Μπρόγκντον (τουλάχιστον έξι εβδομάδες θα μείνει στα πιτς λόγω προβλήματος στο πέλμα του), τόσο στη δημιουργία, όσο και στο σκοράρισμα, μιας και ο γκαρντ των Μπακς είχε κατά μέσο όρο 16 πόντους.

Για τους 76ers, που είχαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μεγάλο ματς έκανε ο Τζοέλ Εμπίιντ με 40 πόντους, 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ πρόσθεσε 27 και ο Τζέι Τζέι Ρέντικ 19 με 4/4 τρίποντα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ