Πρόκριση στο 89' για τον Ολυμπιακό, διακοπή και ζημιά για ΑΕΚ [video]

osfpaekdosevi

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του κυπέλλου με τη νίκη του 1-0 στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ που είδε σε μια στιγμή στο 89' να... χάνει τον κόσμο. Δεν ήταν μόνο το γκολ του "άφαντου" μέχρι εκείνο το σημείο Χάρα που άλλαξε χέρια στην πρόκριση, αλλά και όσα ακολούθησαν που έφεραν την οριστική διακοπή του αγώνα και πλέον την ΑΕΚ αντιμέτωπιη με σοβαρή τιμωρία.
Κατά τη διάρκεια των ένοτνων πανηγυρισμών των "ερυθρόλευκων", που συνοδεύτηκαν και από χειρονομίες του Βίτορ Περέιρα προς την κερκίδα, μερίδα οπαδών των γηπεδούχων εισέβαλε στο γήπεδο, πέταξε αντικείμενα και κυνήγησε τους φιλοξενούμενους. Αμεσα αυτοί πήγαν στα αποδυτήρια, όπως και οι διαιτητές και παρά τις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν κι ενώ το ΟΑΚΑ είχε σχεδόν αδειάσει, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.
Κάπως έτσι γράφτηκε ένας απρόσμενος επίλογος στο παιχνίδι. Απρόσμενος αφ' ενός επειδή οι 65.000 φίλοι της ΑΕΚ είχαν δημιουργήσει εντυπωσιακή και άκρως πολιτισμένη ατμσόφαιρα, αφ' ετέρου επειδή η ροή του αγώνα είχε κάνει τους "κιτρινόμαυρους" να πιστέψουν ότι θα πανηγύριζαν τη μεγάλη πρόκριση που τους έδινε το 0-0 που έμενε μέχρι τα τελευταία λεπτά.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ούτε μια φάση, αντίθετα με το δεύτερο που άρχισε με μεγάλη ευκαιρία του Μάνταλου και σωτήρια απόκρουση του Ρομπέρτο. Στο 75' ο Ντοσεβί έχασε την ευκαιρία της χρονιάς στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, μόνος σε κενή εστία από δύο μέτρα και στο 89' ήρθε η σέντρα του Αφελάι, η κεφαλιά - πάσα του Φορτούνη και το γκολ με το στήθος του Χάρα που ήταν ίσως ο χειρότερος παίκτης του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός έχασε με τραυματισμούς τον Ντουρμάζ στο 11' και τον Μανιάτη στο 52' και η ΑΕΚ τον Μάνταλο στο 70'.


Δείτε το γκολ του αγώνα από τον Φράνκο Χάρα.

https://www.youtube.com/watch?v=V22OBDRhzQU

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ