Πίτα, ευχές και... φουλ για διπλό στην Ουγγαρία η Εθνική [video]

ethnikiproponisi2

Η τελευταία ημέρα παραμονής της Εθνικής στην Αυστρία, όπου πραγματοποίησε την προετοιμασίας της για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Ουγγαρία είχε και εκπλήξεις. Με την αφορμή της πρώτης συγκέντρωσης μέσα στο 2015, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης έκοψε την πίτα, έδωσε τις ευχές του στους παίκτες τους οποίους εμψύχωσε και με μια οικογενειακή βραδιά, η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο οδικώς για την Ουγγαρία.

«Καλησπέρα σε όλους σας. Χαίρομαι που για πρώτη φορά της Ομοσπονδίας βρίσκομαι ανάμεσά σας. Με τους περισσότερους γνωρίζομαι πάρα πολλά χρόνια. Από τότε που ήταν στην Εθνική ομάδα των Παίδων. Στο ματς που μας περιμένει, που σας περιμένει να αγωνιστείτε -είτε θα είσαστε στην ενδεκάδα είτε θα είσαστε στον πάγκο- εξίσου όλοι θα πρέπει να καταβάλλετε την μέγιστη προσπάθεια, ούτως ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είστε παλικάρια όλοι και θα δώσετε την ψυχή σας γι' αυτόν τον σκοπό. Εύχομαι η χρονιά του 2015 να είναι καλή. Να είναι καλύτερη και από την προηγούμενη. Να μας δώσει χαρές. Να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία πάνω απ' όλα. Να είστε υγιείς και ετοιμοπόλεμοι για την κάθε μάχη που θα χρειάζεται να δίνετε ούτως ώστε να κρατήσουμε ψηλά την σημαία της Ελλάδας και της Εθνικής μας ομάδος. Σας ευχαριστώ. Καλή χρονιά», είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

https://www.youtube.com/watch?v=I5qrUfklfaU

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ