Πέμπτη ήττα και δεύτερη σερί εκτός έδρας για τον Παναθηναϊκό στην Μόσχα από την Κίμκι (68-76)

Πέμπτη ήττα και δεύτερη σερί εκτός έδρας για τον Παναθηναϊκό στην Μόσχα από την Κίμκι (68-76)

Για μία ακόμη φορά μακριά από το ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στην Μόσχα από την Κίμκι με 68-76 και, πλέον, έπεσαν στο 5-5 μετά από τις πρώτες 10 αγωνιστικές στην Euroleague.


Όπως συνέβη σχεδόν σε όλα τα ματς που έδωσε μακριά από την Αθήνα το «τριφύλλι», έτσι και στο σημερινό (30/11) με την «πληγωμένη» ρωσική ομάδα (δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας, Αλεξέι Σβεντ), τα αμυντικά κενά κυρίως μέσα στη ρακέτα και η αστοχία των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο έφεραν μία ακόμη ήττα προβληματίζοντας ακόμη περισσότερο τον κόσμο, αλλά και τη διοίκηση.

Δεν αποκλείεται το νέο αρνητικό αποτέλεσμα να επιφέρει εξελίξεις στο «τριφύλλι», καθώς από πολύ νωρίς η ελληνική ομάδα είναι πιθανό να βρεθεί στο... καναβάτσο εάν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μακριά από την έδρα του. Η ανάγκη ενίσχυσης με έναν ψηλό κι έναν περιφερειακό παίκτη με έμφαση στο σκοράρισμα είναι, πλέον, επιτακτική, χωρίς να αποκλείεται τίποτα ακόμη και σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας.

Η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου μπορεί να ήταν σημαντική, αλλά από την άλλη αυτή του Σβεντ ακόμη μεγαλύτερη για τους γηπεδούχους, που βρήκαν στο πρόσωπο του Γκιλ τον παίκτη που πήρε επάνω του την ομάδα του Μπαρζώκα και την οδήγησε στην 4η εφετινή της νίκη.

Ο Καλάθης έκανε ένα ακόμη κακό ματς με μόλις 2 πόντους στο ενεργητικό (είχε 0/5 τρίποντα στην 4η περίοδο), ενώ οι 17 του Κιθ Λάνγκφορντ και οι 19 του Τζειμς Γκιστ δεν ήταν αρκετοί για τους «πράσινους» να φτάσουν στην 2η εκτός έδρας νίκη τους.

Ο Γκιλ με 21 πόντους έκανε την μεγαλύτερη ζημιά στους «πράσινους», που δεν βρήκαν τρόπο να σταματήσουν τον Αμερικανό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ