Αγωνία για την υγεία του Πελέ: «Εχει σημάδια κατάθλιψης, αρνείται να βγει από το σπίτι»

Αγωνία για την υγεία του Πελέ: «Εχει σημάδια κατάθλιψης, αρνείται να βγει από το σπίτι»

Σημάδια κατάθλιψης εμφανίζει ο Πελέ, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που παρουσιάζει, σε βαθμό που να μην βγαίνει εκτός σπιτιού επειδή δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.


Για την κατάσταση του Βραζιλιάνου «μάγου» της μπάλας ενημέρωσε ο γιος του, Εντίνιο, σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε την Δευτέρα (10/02) στον Τύπο της «χώρας του καφέ».

Ο Πελέ, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ποτέ το άθλημα και που τον ερχόμενο Οκτώβριο θα κλείσει τα 80 του χρόνια, εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα με το ισχίο του και τώρα χρειάζεται υποστήριξη στο περπάτημά του. Σε πολλές από τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του, άλλωστε, κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο.

«Είναι αρκετά εύθραυστος. Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο η αποκατάσταση δεν ήταν επαρκής ή ιδανική», δήλωσε ο γιος του Πελέ, στο TV Globo. «Οπότε, έχει αυτό το κινητικό πρόβλημα και έχει εμφανίσει κάποιου είδους κατάθλιψη. Φανταστείτε, είναι ο βασιλιάς, πάντα ήταν μια επιβλητική φιγούρα και σήμερα δεν μπορεί να περπατήσει καλά. Ντρέπεται, δεν θέλει να βγαίνει έξω, να τον βλέπουν ή ουσιαστικά να κάνει οτιδήποτε που περιλαμβάνει το να βγει από το σπίτι. Είναι απομονωμένος», συμπλήρωσε ο Εντίνιο.   

Ο Πελέ, κατά πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, έχει κατακτήσει τρεις φορές το Μουντιάλ με την εθνική Βραζιλίας. Τα τελευταία χρόνια, έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα υγείας. Πέρα από το θέμα με το ισχίο, το 2015 είχε υποβληθεί σε επέμβαση προστάτη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ