Θρίαμβος 4-3 με ανατροπή για τον Παναθηναϊκό [video]

paopaok2

Θεατές μπορεί να μην είχε στη "Λεωφόρο", αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ κάθε άλλο παρά επηρεάστηκαν. Σε μια σπάνια ποδοσφαιρική παράσταση, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θριάμβευσε με 4-3 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 και έτσι μείωσε την απόστασή της στους τρεις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος όμως έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Μεγάλος πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα παιχνίδι του Παναθηναϊκού ήταν ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος πέτυχε τρία γκολ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με τον Μπεργκ, αλλά λίγο πριν τη λήξη ο Αθανασιάδης ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με φόρα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 60' με ωραίο γκολ του Σκόνδρα πήρε προβάδισμα 2-1 στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός δεν πανικοβλήθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα με τον Καρέλη, να παίξει φουλ επίθεση και να φτάσει σε δύο ακόμα γκολ με τον Μπεργκ ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2. Ο ΠΑΟΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Νομπόα στο τελικό 4-3.

Δείτε όλα τα γκολ του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=lC7IQ6lV4Ww

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ