Euroleague: Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό, βαρύ το κλίμα για Πεδουλάκη

Euroleague: Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό, βαρύ το κλίμα για Πεδουλάκη

O Παναθηναϊκός πραγματοποίησε νέα κακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και έχασε με 106-105 από τη Άλμπα Βερολίνου, μετά από 2 παρατάσεις. Διασώθηκε από τους «Πράσινους» ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος πέτυχε τους 39 πόντους της ομάδας.

Ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Κυπέλλου και το αρνητικό κλίμα επηρέασαν τον Παναθηναϊκό που έκανε ντέρμπι τον αγώνα με την ουραγό της Euroleague Άλμπα Βερολίνου, στο ΟΑΚΑ. Μετά από δύο παρατάσεις, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 105-106 κάνοντας δώρο μια δεύτερη μόλις νίκη σε 8 αγωνιστικές στην ομάδα του Αϊτο Ρενέσες.

Στην 4η ήττα του Παναθηναϊκού στη Euroleague φέτος, η μόνη ευχάριστη νότα ήταν το ρεκόρ του Ιωάννη Παπαπέτρου στη Euroleague με 39 πόντους! Οι περισσότεροι πόντοι που είχε σημειώσει ο διεθνής φόργουορντ στη διοργάνωση ήταν οι 18 στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα στις 7 Μαρτίου 2019.

Βαρύ κλίμα για Πεδουλάκη, έρχονται αλλαγές στους «πράσινους»

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό μετά την νέα του ήττα στην Euroleague.

Οι «πράσινοι» έχασαν από την Αλμπα με 106-105 μετά από δύο παρατάσεις και το ρεκόρ της ομάδας έπεσε στο 4-4. Η νέα κακή εμφάνιση, αμυντικά κυρίως, έχει προκαλέσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα και ήδη πληθαίνουν οι φωνές πως ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, μετράει… ώρες στον πάγκο.

Ηδη είχε δεχτεί αρκετή κριτική για τον τρόπο που παίζει η ομάδα, ενώ και οι παίκτες είχαν βρεθεί στο στόχαστρο του ιδιοκτήτη της, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Προμηθέα. Το κλίμα έχει γίνει πλέον πολύ βαρύ μετά και από αυτή την ήττα, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τους παίκτες, αλλά κυρίως τον Πεδουλάκη, για τον οποίο θεωρείται σχεδόν απίθανη πλέον η παραμονή του, καθώς τον θεωρούν υπαίτιο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS