Παλικαρίσια νίκη του "λειψού" Ολυμπιακού επί της Εφές

osfpefessefmikri

Ο Ολυμπιακός νίκησε την κακοδαιμονία του και την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ με σκορ 86-75 κι έτσι διατήρησε τις ελπίδες του για μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις πρόκρισης από τον όμιλό του. Αυτό όμως που ξέρει από απόψε είναι ότι εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Το αν θα πάει εκεί με πλεονέκτημα έδρας, θα το ξέρει την ερχόμενη εβδομάδα, αφού τελειώσει το παιχνίδι του στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ.

Οι "ερυθρόλευκοι" έπαιζαν σήμερα χωρίς τους Σπανούλη, Σλούκα, Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλη οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, είδαν την Εφές που "καιγόταν" για τη νίκη αφού παλεύει για την πρόκρισή της να έχει φέρει για 30 λεπτά το παιχνίδι στον ρυθμό που ήθελε, όμως, στην τελευταία περίοδο ήταν ολοκληρωτική η επικράτηση για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Με πρωταγωνιστή της αντεπίθεσης τον εντυπωσιακό Ιωάννη Παπαπέτρου και με σταθερό ηγέτη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον Ολιβερ Λαφαγιέτ, ο Ολυμπιακός σκόραρε 33 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο, δέχτηκε 18 και έτσι έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη.

Ο Λαφαγιέτ σκόραρε 17 πόντους, ο Πρίντεζης 15 και ο Παπαπέτρου 12 για τον Ολυμπιακό, ενώ ο ασταμάτητος Περπέρογλου, ο οποίος τιμήθηκε μαζί με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς πριν το ματς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, σκόραρε 23 για την Εφές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ