Οδυνηρή ήττα του Παναθηναϊκού στο Κάουνας

paozalgirismikri

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηε στο Κάουνας κατώτερος των απαιτήσεων του αγώνα με τη Ζαλγκίρις και γνώρισε την ήττα με  76-70 που δυσκολεύει τη συνέχειά του στο Top16 της Ευρωλίγκας. Ουσιαστικά αυτό το αποτέλεσμα εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες είχε η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να προκριθεί μέσω κάποιας από τις δύο πρώτες θέσεις το ομίλου που δίνουν και πλεονέκτημα έδρας στη συνέχεια, ενώ πλέον θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν στον όμιλο, για να μην μπει σε περιπέτειες ακόμα και γι' αυτήν την πρόκρισή του.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο, με συνεχόμενες άστοχες επιθέσεις από τη γραμμή του τρίποντου και βρέθηκε να χάνει με 39-28. Στο τρίτο δεκάλεπτο με ηγέτη τον Νίκο Παππά κατά κύριο λόγο και τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να ακολουθεί, ανέτρεψε την εικόνα του αγώνα και έφερε το σκορ στα ίσα, 55-55 στη λήξη της περιόδου.

Ενώ φαινόταν να έχει φέρει το ματς στα μέτρα του, να έχει αποκτήσει την ψυχολογία και να οδεύει προς τη νίκη, στην τελευταία περίοδο εμφάνισε και πάλι σημάδια εκνευρισμού, έκανε κρίσιμα λάθη όταν το παιχνίδι βρισκόταν στην κόψη του ξυραφιού και τελικά έχασε.

Ο Παππάς με 21 πόντους ήταν ο μοναδικός πολύ καλός παίκτης για τον Παναθηναϊκό, ο Γιάνκοβιτς είχε 11 και ο Μπατίστα 10.

Ο Αμερικανός Τσέρι της Ζαλγκίρις με 18 πόντους έκανε τις περισσότερες ζημιές στον Παναθηναϊκό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ