Οδεύει προς το 5 της παγκόσμιας κατάταξης ο Τσιτσιπάς

Οδεύει προς το 5 της παγκόσμιας κατάταξης ο Τσιτσιπάς

Πριν ένα χρόνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν στο Νο37 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις και τώρα έβαλε πλώρη για την 5η θέση!

Ο αποκλεισμός του Νισικόρι από τον Ράφαελ Ναδάλ στέλνει στην 5η θέση τον Στέφανο Τσιτσιπά. Η είσοδος του στους «16» του Ρολάν Γκαρός αλλά και ο αποκλεισμός του Κέι Νισικόρι στους «8» θα δώσουν στον 21χρονο σπουδαίο Ελληνα τενίστα την καλύτερη του θέση στην ιστορία. Κάτι το οποίο θα επικυρωθεί τη Δευτέρα.

Για να μην είναι στην 5η αλλά για να παραμείνει στην 6η θέση ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πρέπει ο Τιμ να φτάσει έως τον τελικό του τουρνουά. Βέβαια εάν ο Τιμ φτάσει τελικό και ο Ζβέρεφ αποκλειστεί στον προημιτελικό από τον Τζόκοβιτς τότε θα είναι 6ος ο Τσιτσιπάς.

Ο ημιτελικός που περίμεναν όλοι οι φίλοι του τένις μετά την κλήρωση του Ρολάν Γκαρός θα γίνει πραγματικότητα την Παρασκευή. Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ραφαέλ Ναδάλ θα τεθούν αντιμέτωποι στον έναν εκ των δύο ημιτελικών του Ρολάν Γκαρός μετά τις νίκες τους απέναντι σε Βαβρίνκα και Νισικόρι αντίστοιχα. Αυτή θα είναι η  έκτη φορά που οι δύο σπουδαίοι τενίστες θα τεθούν αντιμέτωποι επί γαλλικού εδάφους με τον Ισπανό να μετρά ισάριθμες νίκες. Ο άλλος ημιτελικός θα προκύψει από τα αυριανά ματς Τζόκοβιτς-Ζβέρεφ και Τιμ-Χατσάνοφ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ