Ο Ολυμπιακός γιορτάζει 90 χρόνια ιστορία με δημιουργία μουσείου [video]

karebemaniatis

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση για το μέλλον του Ολυμπιακού θα προχωρήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, με την αφορμή του εορτασμού των 90 χρόνων ιστορία του συλλόγου. Σήμερα δόθηκε συνέντευξη Τύπου για τις εκδηλώσεις πυο προγραμματίζονται και ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, προχώρησε στη σχετική αποκάλυψη.

"Θέλω να ανακοινώσω ότι ο πρόεδρός μας, κ. Μαρινάκης, για να αφήσει το στίγμα του για τον εορτασμό των 90 ετών, σκέφτηκε να προσφέρει κάτι σε αυτή την επέτειο. Αποφάσισε να δωρίσει περισσότερα από 3 εκ. ευρώ, για να δημιουργήσει το νέο μουσείο του Ολυμπιακού, το οποίο θα είναι διπλάσιο σε μέγεθος από το σημερινό για να κάνει γνωστότερο τον Ολυμπιακό στον κόσμο. Σε αυτό το μουσείο θα υπάρχουν ψηφιακές δραστηριότητες και θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο γνωστό το όνομά μας στην Ελλάδα και τον κόσμο".

Εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το παρών ο αρχηγός Γιάννης Μανάτης ο οποίος είπε: "Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος και ενδοξότερος σύλλογος και συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Μιλάμε για έναν σύλλογο που είναι πολλά περισσότερα από ένας σύλλογος. Δεν είναι τυχαίο ότι τον στηρίζουν οι περισσότεροι Ελληνες και πρέπει εμείς να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να μπορέσει η ομάδα να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά".

https://www.youtube.com/watch?v=0bw_Yk29otg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ