Ο Ομπράντοβιτς "πάγωσε" το ΣΕΦ

osfpfenersef1

Σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια του στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε. Εχασε στο ΣΕΦ από τη Φενερμπαχτσέ με 73-64 έχασε και τη διαφορά των έξι πόντων που είχε νικήσει στην Πόλη και πλέον η ομάδα του Ομπράντοβιτς, όπως και η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη έπιασαν τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ομίλου, με τους Τούρκους να υπερτερούν οριστικά έναντι των "ερυθρόλευκων" και τους Ρώσους να τους υποδέχονται στη Μόσχα.

Ο Ολυμπιακός έκανε ίσως το χειρότερο φετινό του παιχνίδι, εγκλωβίστηκε από την πολύ διαβασμένη άμυνα της Φενέρ, έχασαν πάρα πολλά ριμπάουντ και δε μπόρεσαν σε καμία στιγμή να μαρκάρουν αποτελεσματικά τον μεγάλο σκόρερ των αντιπάλων, τον Αμερικανό Γκουντλοκ ο οποίος σημείωσε 24 πόντους, ενώ και ο Μπιέλιτσα έκανε μεγάλες ζημιές με 16.

Οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 39-35, όμως και στο δεύτερο μέρος κράτησαν τον ρυθμό που είχαν επιβάλλει στον αγώνα και δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να επιστρέψει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη.

O Λαφαγιέτ με 13 πόντους και ο Ντάνστον με 12 ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ