Νίκησε, αλλά προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός

Νίκησε, αλλά προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Παναθηναϊκός, παρ΄ όλα αυτά επικράτησε με 75-67 της Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «πράσινοι» έφτασαν τις 6 νίκες στη διοργάνωση, αλλά σε ένα ακόμη ματς προβλημάτισαν τον κόσμο τους με την εμφάνισή τους. Αυτοί που περίμεναν μία εμφατική και πειστική νίκη απέναντι στην ουραγό της διοργάνωσης (10 σερί ήττες και 11 στο σύνολο) διαψεύστηκαν παταγωδώς.

Μπορεί σε κάποια σημεία της δεύτερης περιόδου και στο ξεκίνημα της τρίτης, ο Παναθηναϊκός να έδειξε σημάδια... ομάδας, αλλά από τα μέσα του τρίτου 10λεπτου εμφάνισε και πάλι τις γνωστές του αδυναμίες σε άμυνα κι επίθεση και το έντονο ψυχολογικό πρόβλημα που έχει όταν κάτι δεν πάει καλά στο ματς.

Το ματς έγινε ντέρμπι στην 4η περίοδο, με τους Τούρκους να ισοφαρίζουν σε 65-65 δύο λεπτά πριν το φινάλε. Μερίδα των οπαδών άρχισε να αποδοκιμάζει, ενώ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας στον πάγκο, όπου είχε διάλογο με τον πρόεδρο της ΚΑΕ,  Μάνο Παπαδόπουλο. 

Τελικά, οι «πράσινοι» αφυπνίστηκαν και με σερί 10-0 «καθάρισαν» το ματς κι έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών που προέρχονταν. Πάντως, εάν δεν αλλάξει κάτι άμεσα στην ομάδα, τα πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν περισσότερο. Ακολουθούν πολύ δύσκολα ματς για το «τριφύλλι», με Ρεάλ εκτός, Αρμάνι εντός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας εντός και Ολυμπιακό εκτός έδρας και με τέτοια εικόνα είναι απίθανο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η αποψινή νίκη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Κωνσταντίνο Μήτογλου, που τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ. Στον τομέα του σκοραρίσματος βοήθησαν σημαντικά στην 2η και 3η περίοδο οι Γκιστ (15π.) και Λάνγκφορντ (12π.), ενώ ο Καλάθης πέτυχε νταμπλ νταμπλ με 10 πόντους και 12 ασίστ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ