Νίκη τετράδας η ΑΕΚ επί του Αρη στο ΟΑΚΑ

aekbasketmikri

Η ξέφρενη κούρσα της μπασκετικής ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες συνεχίστηκε σήμερα με την επιβλητική επικράτησή της στο ΟΑΚΑ επί του Αρη με σκορ 93-77 στο μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Α1. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα έκανε το μεγάλο βήμα για την είσοδό της στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου, αφού πλησίασε σε απόσταση ενός βαθμού τον σημερινό της αντίπαλο, αλλά σε πιθανή ισοβαθμία υπερτερεί αφού τον νίκησε με 16 πόντους, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο Αρης είχε νικήσει με 11.

Το καθοριστικό δεκάλεπτο για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το δεύτερο, όταν η ΑΕΚ από το 21-21 της πρώτης περιόδου πήγε στο 48-35 του ημιχρόνου. Ο Αρης μείωσε σε 67-62 στο 30', αλλά η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή και στην τελευταία περίοδο κι έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Ο Ινγκλις ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 18 πόντων, ο Χέρστον και ο Μπονσού είχαν από 16. Για τον Αρη ο Βεζένκοφ πέτυχε 23 και ο Νέιμικ 20.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ