"Ναι" με διαρροές για Nova, αναμονή για ΟΠΑΠ

superleaguemikri

Χωρίς τον Παναθηναϊκό, που αρνείται να συμμετέχει στις διεργασίες της Σούπερ Λίγκας λόγω της κόντρας του με τον πρόεδρό της Γιώργο Μποροβήλο, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος με θέμα την ανανέωση της συμφωνίας με τη συνδρομητική τηλεόραση, αλλά και της χορηγίας από τον ΟΠΑΠ.

Η πλεοψηφία ψήφισε υπέρ της συνεργασίας με τη NOVA, χωρίς όμως να υπάρξει ομοφωνία, ενώ για τον ΟΠΑΠ αποφασίστηκε να συσταθεί επιτροπή που θα μελετήσει όλες τις παραμέτρους και μετά θα υπάρξει η τελική ψηφοφορία.

Σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά, η Ξάνθη καταψήφισε, ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου που έχουν αποχωρήσει δεν είχαν δικαίωμα ψήφου, ενώ ο ΠΑΟΚ παρέστη τυπικά μέσω εκπροσώπου ο οποίος δεν είχε δικαίωμα ψήφου, αλλά ζήτησε λεπτομέρειες της συμφωνίας δείχνοντας ότι είναι επιφυλακτικός. Αυτό που παραμένει αδιευκρίνιστο είναι το τι θα ισχύσει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων που διαφώνησαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ