Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 59-63: Πρόκριση στο Final-4 της Euroleague με «διπλό» στη Βαρκελώνη

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 59-63: Πρόκριση στο Final-4 της Euroleague με «διπλό» στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός πέρασε για δεύτερη φορά στη σειρά των πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα από την έδρα της και έκλεισε θέση για το Final-4 της Euroleague για τρίτη σερί χρονιά και 13η στην Ιστορία του.

Με «όπλο» την άμυνα και την συγκέντρωση, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 63-59 των «μπλαουγκράνα» στο Game 5, έγραψαν το 3-2 και ετοιμάζονται πλέον για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό (24/5) του Βερολίνου, στην πορεία τους για την κατάκτηση του τέταρτου ευρωπαϊκού τίτλου τους (1997, 2012, 2013)!

Οι ερυθρόλευκοι παίζοντας συγκλονιστική άμυνα μέσα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", είδαν την κατάλληλη στιγμή τον Σακίλ ΜακΚίσικ να ηγείται επιθετικά, τον Κώστα Παπανικολάου να δίνει τη χαριστική βολή και πήραν μια απίθανη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα που τους στέλνει στο Final-Four της Euroleague και στα... δόντια της Ρεάλ Μαδρίτης για μια επική ρεβάνς του περσινού τελικού. Συγκλονιστικός Μιλουτίνοφ κράτησε τον Ολυμπιακό στο κάκιστο επιθετικό του διάστημα. Ευρώπη άκου το. Η Ελλάδα επέστρεψε με δύο ομάδες στο Final-Four!

Τα δεκάλεπτα: 12-9, 27-25, 40-40, 59-63

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ