Ο Μέσι...ας στέλνει στον τελικό τη Μπαρτσελόνα [video]

barcabayern740

Ο ανεπανάληπτος Λιονέλ Μέσι έδρασε και πάλι. Στην 100η συμμετοχή του στο τσάμπιονς λιγκ με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα σκόραρε δύο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο στο τελευταίο τέταρτο του ημιτελικού με τη Μπάγερν, ο Νεϊμάρ στις καθυστερήσεις έβαλε το κερασάκι στην τούρτα  και με το 3-0 που διαμορφώθηκε οι Καταλανοί είναι με το... ένα πόδι στον τελικό αφού το σκορ θεωρείται ασφαλείας εν όψει της ρεβάνς στο Μόναχο.

Ο μεγάλος Αργεντίνος σταρ με τα δύο σημερινά του γκολ έφτασε τα 77 στη διοργάνωση και ξαναξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή των σκόρερς, αφήνοντάς τον στα 76. Η μεταξύ τους άτυπη αναμέτρηση, έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Οσο για το παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο είχε εκατέρωθεν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά όχι γκολ. Το δεύτερο ήταν υποτονικό, η Μπάγερν έδειχνε να βολεύεται με την ισοπαλία, όμως, ο Μέσι στο 77' και στο 80', το δεύτερο ήταν εκπληκτικό γκολ, άλλαξε τις ισορροπίες. Στο 93' ο Νεϊμάρ σφράγισε το θριαμβευτικό της νίκης και πιθανότατα και την πρόκριση της Μπαρτσελόνα.

 

Δείτε το πρώτο γκολ του Μέσι.

https://www.youtube.com/watch?v=Qb6Go3qNbcg

Το εκπληκτικό δεύτερο γκολ του Αργεντίνου.

https://www.youtube.com/watch?v=-6428Tfmpfo

Το 3-0 από τον Νεϊμάρ.

https://www.youtube.com/watch?v=gl-lOOpxu-k

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ