Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο μπάσκετ

paokbasketoaka

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ για την 25η και προετελευταία της κανονικής περιόδου αγωνιστική του πρωταθήματος της Α1 μπάσκετ. H ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, που είχε ηδη εξασφαλίσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας, νίκησε με 93-85 και ουσιαστικά αφαίρεσε τις ελπίδες της ΑΕΚ για την τέταρτη θέση, την οποία θα καταλάβει ο Αρης. 

Οι "κιτρινόμαυροι" της Θεσσαλονίκης υποτάχτηκαν στην έδρα τους στον ελλιπή Ολυμπιακό με 69-58, αλλά είχαν δύο λόγους να χαρούν. Ο ένας ήταν η ήττα της ΑΕΚ, ο άλλος η οριστική εμπλοκή του επιχειρηματία Νίκου Λάσκαρη στη διοίκηση της ομάδας, με προοπτική να βάλει σημαντικό χρηματικό ποσό.

Μεγάλη μάχη θα γίνει και για την έκτη την τελευταία αγωνιστική, μεταξύ του Ρεθύμνου που διατήρησε το προβάδισμα γι' αυτή νικώντας στα Τρίκαλα με 95-85 και του Κολοσσού που παρέμεινε σε απόσταση ενός βαθμού μετά την εντός έδρας νίκη του επί του ΚΑΟΔ με 84-80.

Ο Παναθηναϊκός έκανε... προπόνηση στην έδρα της υποβιβασμένης Ελευσίνας με νίκη 82-51, ο Κόροιβος πέτυχε μεγάλη νίκη στην έδρα της Κηφισιάς με 83-76, ενώ σε αδάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο Απόλλωνας νίκησε στην Πάτρα τον υποβιβασμένο Πανιώνιο με 93-84.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ