Μεγάλες νίκες για Κολοσσό, Τρίκαλα και Κόροιβο στο μπάσκετ

basketa1

Συναρπαστικά παιχνίδια είχε το πρώτο μέρος και της 20ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ. Στη Ρόδο ο Κολοσσός και ο Αρης πήγαν στην παράταση και εκεί η ομάδα της Ρόδου με μία εύστοχη βολή στο τελευταίο δευτερόλεπτο, από τον κορυφαίο παίκτη της Ντομινίκ Ουότερς, πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη με 78-77 και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Μεγάλη ανάσα πήρε και ο Κόροιβος Αμαλιάδας. Τόσο με τη δική του νίκη με 83-74 επί του Πανιώνιου, που έχει "καταδικαστεί" σε υποβιβασμό στην Α2, όσο και με την ταυτόχρονη ήττα της ανταγωνίστρις Ελευσίνας που παραδόθηκε αμαχητί στο Ρέθυμνο με σκορ 85-67.

Σημαντική επιτυχία και για την ομάδα των Τρικάλων ήταν το εντός έδρας 83-70 επί του Απόλλωνα Πάτρας, αφού πλέον οι Θεσσαλοί είναι με... το ένα πόδι στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και με το +13 που ήρθε με τρίποντο του Ινγκραμ στην εκπνοή, υπερτερούν σε πιθανή ισοβαθμία έναντι των Πατρινών που είναι ένα βαθμό μπροστά τους στη βαθμολογία.

Αύριο παίζουν ΑΕΚ - Κηφισιά και τη Δευτέρα, ΚΑΟΔ - Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ