Με συγκλονιστικό Νικ Καλάθη, ο Παναθηναϊκός «άλωσε» το Μιλάνο

Με συγκλονιστικό Νικ Καλάθη, ο Παναθηναϊκός «άλωσε» το Μιλάνο

Πράσινη ραψωδία στο Μιλάνο! Με έναν «υπερηχητικό» Νικ Καλάθη, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 95-83 της Αρμάνι και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της regular season της Euroleague βρίσκεται «αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για τα play offs της διοργάνωσης.


Αυτό που πριν από λίγο καιρό φαινόταν απίθανο, ο Παναθηναϊκός του Ρικ Πιτίνο, το κάνει πραγματικότητα. Μετά το «διπλό» στην Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ , οι «πράσινοι» πετυχαίνουν άλλη μία τεράστια νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με την κάλυψη της διαφοράς της ήττας του πρώτου γύρου (-3), αλλά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, είναι, πλέον, με το... ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση.

Με ρεκόρ 15-13 το «τριφύλλι» «αναρριχήθηκε» στην 7η θέση της κατάταξης, βάζοντας από κάτω του Ιταλούς και κρατώντας εκτός οκτάδας τον Ολυμπιακό (9ος), μετά την ήττα-σοκ που υπέστη το βράδυ της Πέμπτης στα Κανάρια Νησιά από την Γκραν Κανάρια!

Ό,τι και να ειπωθεί για τον Νικ Καλάθη είναι λίγο. Έπαιξε σχεδόν σε όλο το ματς (39:21) κι έκανε το ματς της ζωής του «αγγίζοντας» το triople double! Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού τελείωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους, 14 ασίστ και 8 ριμπάουντ, ενώ καταλυτική ήταν η προσφορά των Κιθ Λάνγκφορντ (17π.), ΝτεΣόν Τόμας (15π.).

Την ερχόμενη εβδομάδα οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία απόψε ηττήθηκε από την Μπασκόνια στην Βιτόρια με 86-76. Στο φλεγόμενο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να «σφραγίσει» την πρόκρισή του με νίκη επί της «βασίλισσας», ενώ στο φινάλε της κανονικής περιόδου θα υποδεχθεί την Μπούντουτσνοστ.

Σε... ρηχά νερά Μάικ Τζέιμς, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο μόλις ένα καλάθι!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ