Μανιάτης μέχρι το 2019 στον Ολυμπιακό

maniatis1

Ο Ολυμπιακός είχε δρομολογήσει εδώ και λίγο καιρό τις πρόωρες ανανεώσεις βασικών παικτών του, μεταξύ των οποίων και του αρχηγού του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος σήμερα υπέγραψε μέχρι το 2019. Ηταν αφ' ενός μια ανταμοιβή για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα αφ' ετέρου και κυρίως μια έμπρακτη ενέργεια υποστήριξης από πλευράς της διοίκησης λίγες μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Αυτό επισήμανε και ο διεθνής παίκτς στη δήλωση που έκανε λίγο μετά την τυπική επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μανιάτης:

"Η δυσκολότερη στιγμή για έναν αθλητή και ψυχολογικά και σωματικά είναι η στιγμή ενός σοβαρού τραυματισμού. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα ήρθε η επιβράβευση των κόπων μου και της προσφοράς μου στον σύλλογο με ένα νέο συμβόλαιο και ταυτόχρονα και η επιβεβαίωση όσων γνώριζα ήδη: Ότι δηλαδή έχω τη χαρά και κυρίως την τιμή να αγωνίζομαι και να είμαι αρχηγός της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και μιας αγαπημένης οικογένειας!

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή μου, ο Πρόεδρος μας, ο κύριος Μαρινάκης, επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιο μου. Ο Πρόεδρος είναι κοντά μας πάντα στα δύσκολα. Στις χαρές είναι όλοι.

Αυτές τις ώρες αισθάνομαι ακόμα πιο έντονα το δέσιμο με τους συμπαίκτες μου με τους οποίους δίνουμε μαζί τα πάντα μέσα στο γήπεδο αλλά και την αγάπη του κόσμου μας που είναι πάντα εκεί για εμάς.

Εγώ από την πλευρά μου για να τιμήσω την εμπιστοσύνη όλων, θα δώσω τα πάντα, χωρίς να γνωρίσω κούραση για να φορέσω γρήγορα την ερυθρόλευκη και να επιστρέψω στα γήπεδα".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ