Λύγισε και η Μπασκόνια απέναντι στον «Θρύλο» (91-87)

Λύγισε και η Μπασκόνια απέναντι στον «Θρύλο» (91-87)

Ένα... τρελό τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου στα 3.7’’ πριν το τέλος κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό και του έδωσε την ψυχολογική ώθηση για να φτάσει στην τεράστια νίκη επι της Μπασκόνια με 91-87 στην παράταση.

Το απίστευτο σουτ του διεθνούς φοργουορντ «έγραψε» το 80-80, που ήταν και το σκορ στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης στο ΣΕΦ για την 17η αγωνιστική της Euroleague. 

Οι «ερυθρόλευκοι», που «φλέρταραν» με την 7η ήττα στη διοργάνωση, αρνήθηκαν να χάσουν μέσα στο σπίτι τους και παρά τη σημαντικότατη απουσία της τελευταίας στιγμής με τον Νίκολα Μιλουτινοβ (εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό) κατάφεραν να πάρουν μια τεράστια νίκη  11η) με την οποία παραμένουν γερά στο παιχνίδι της τετράδας.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έδειξε αρκετά κουρασμένη και είχε αρκετά νεκρά διαστήματα στην απόδοση της, όμως βρήκε σκορ και λύσεις όταν το χρειάστηκε για να φτάσει στο 11-6.

Μεγάλο ματς από τον Κώστα Παπανικολάου, που έστειλε το ματς στη παράταση με τεράστιο τρίποντο και 22 ποντους συνολικά δίνοντας παράλληλα βοήθειες σε επίθεση και άμυνα, ενώ πολύτιμες λύσεις έδωσαν οι Γιώργος Πρίντεζης (19 ποντους) και Ζακ ΛεΝτέι (23π.), ενώ σπουδαία εμφάνιση έκανε και ο Ουίλιαμς Γκος με 17 ποντους και 6 ασίστ.

Από την Μπασκόνια που έπαιξε χωρίς τον τραυματία Σενγκέλια ξεχώρισε ο Χουέρτας με 17 ποντους. 

Πλέον, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Μαδρίτη για το δύσκολο ματς με την Ρεάλ (Πέμπτη 10/01), ενώ η Μπασκόνια θα υποδεχθεί στη Βιτόρια την Γκραν Κανάρια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS