«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό

«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό

Με «λευκή» ισοπαλία έληξε η συνάντηση της Λιβαδειάς ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο από την αρχή και στο 8΄ ο Χατζηγιοβάνης πέρασε στον Μακέντα, που σούταρε από δύσκολη γωνία και ο Μπάγιτς μπλόκαρε.

Στο 24΄ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ, όταν σε εκτέλεση φάουλ ο Μακέντα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κουρμπέλης (από θέση οφσάιντ) τη δεύτερη, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός άφησε την αμυντική τακτική, πίεσε ψηλά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει το παιχνίδι πιο γρήγορο και να γίνουν φάσεις.
Στο 63΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Στανόγεβιτς, ο Ζησόπουλος σούταρε από την περιοχή και ο Διούδης επενέβη σωτήρια.

Στο επόμενο λεπτό ο Γιόχανσον βρήκε τον Χατζηγιοβάνη, αυτός γύρισε από δεξιά, αλλά ο Μακέντα δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπαλιάς και να τη στείλει στα δίχτυα.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία των Βοιωτών χάθηκε στο 68ο λεπτό, όταν ο Στανόγεβιτς λίγο κάτω από το κέντρο επιχείρησε να νικήσει τον Διούδη με ένα έξοχο σουτ, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού, που στο δεύτερο ημίχρονο δεν έβρισκε πια μεγάλους χώρους, ήταν ένα εξαιρετικό σουτ του Άλτμαν στο 82΄, που έφυγε μόλις άουτ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ