Κρίσιμες μάχες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

eurol
Η φάση του Top16 στην Ευρωλίγκα έχει μπει στην τελική της ευθεία και κάθε αγώνες πλέον είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τους στόχους των ομάδων. Οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας δίνουν σήμερα δύσκολα παιχνίδια και χρειάζονται απαραίτητα τη νίκη για να μην... εκτροχιαστούν.
Πρώτος χρονικά παίζει ο Παναθηναϊκός, (19.45) στο Κάουνας με τη Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μπαρτσελόνα απώλεσε το μεγαλύτερο μέρος των ελπίδων της για μία από τις δύο πρώτες θέσεις, που δίνουν και πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση, αλλά δεν τις έχασε οριστικά. Θέλει, λοιπόν, να περάσει από τη Λιθυοανία και την έδρα μιας ομάδας που ουσιαστικά έχει αποκλειστεί, προκειμένου να εξασφαλίσει πρωτίστως ότι δεν θα έχει άγχη πρόκρισης στη συνέχεια και φυσικά για να περιμένει και τα άλλα αποτελέσματα μήπως βρεθεί πάλι κοντά στη δεύτερη θέση.
Ο Ολυμπιακός "εμπλέκεται" στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής υποδεχόμενος (21.45) στο ΣΕΦ τη Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι δύο ομάδες είναι αυτή την εποχή οι πιο φορμαρισμένες στην Ευρώπη και σε μεγάλο βαθμό από την αποψινή αναμέτρηση θα κριθεί το πλεονέκτημα έδρας για το μέλλον.
Ο Ολυμπιακός υπερτερεί αφού έχει και μία παραπάνω νίκη, αλλά και έχει νικήσει τη Φενέρ στην έδρα της και αν τα καταφέρε απόψε, γίνεται το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ